Her şeyin varoluşunun bir nedeni ve bu nedenin bir hikayesi vardır. Bizim hikayemiz mobilyaya olan aşkımız ile başladı.

Ağacın ahşaba, ahşabın mobilyaya dönüş hikayesinde bir gezintiye ne dersiniz?

Mobilya Müzesi’nde,  elli yılı aşkın deneyimle, zanaat değeri olan,zamansız klasik ve kaliteli parçalar, tecrübeli mimar kadromuzun, geçmişin bilgeliğini, günümüzün bilenini ve geleceğin öngörüsünü projelendirmesi ile hayat bulur.

Bazen sadece bir yan sehpa bazense rahat mı rahat bir berjer arar insan. Bazen de en değerlisi için mama sandalyesi, sadık dostu Pati’nin rahat uyuması için bir sedir ya da eşinin güzelliğine güzellik katacak bir makyaj masası… Dostları ihmal etmek olmaz, ev elbette dostlarla daha güzel.Özenilerek hazırlanmış eşsiz ziyafet sofralarında ihtişamlı masalar ve sandalyeler… Günün tüm yorgunluğunu atacağınız, mahreminiz, yatak odanızı da unutmamak gerek.

Evimiz, en özelimiz… İçinde sadece bizi mutlu edecek nesnelerin olduğu kalemiz. Yalnızca öyle mi? Herkesin evi kendi hayatını anlatan müzesidir aslında. Geçmişinin, nereden geldiğinin ve nereye varacağının kılavuzu, kendimiz hakkında ipuçları veren bir müze. Öyle bir müze ki; içinde,kendi teritorya’sının, huzurun, dinginliğin, konforun, mutluluğun, hayal gücünün yani tüm yaşanmışlıkların olduğu…

Sizi anlatan, geliştiren, büyüten, sahip olduklarınızın ve sahip olacaklarınızın müjdecisi, kalenizde yaşanmışlıklarınızı silmeden,  sihirli değneğimiz ile evinizi gerçek bir müzeye dönüştürmeye talibiz.

Düşlediğiniz masalı anlatın Mobilya Müzesi kurbağayı prense dönüştürsün. Çünkü bizim masalımızda hep mutlu insanların olduğu mutlu son vardır.